Logo Logo
ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Four Star II
ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Four Star II
Krátky popis Designový produkt ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Four Star II od výrobce ZWILLING u nás najdete téměř zadarmo od 2170 Kč
Obvyklá cena
  • 2170
  • 2713 Kč
  • 20 %
Výrobce/Značka
ZWILLING
EAN 4009839214561
Hodnocení
Nůž na maso TWIN® Four Star II je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně Série TWIN® Four Star II Ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J A Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série TWIN® Four Star II německé společnosti ZWILLING J A Henckels jsou znovuzrozením legendy mezi kvalitními noži, klasické série nožů Four Star, která byla poprvé uvedena na trh roku 1976 a zařadila se mezi nejprodávanější nože světa Inovované, spotřebitelům uzpůsobené nože TWIN® Four Star II mají moderní design, dokonalou vyváženost a nadprůměrnou ostrost Jde o nože pro domácí i profesionální kuchaře vyrobené ze špičkové oceli s optimálním rozložením váhy, bezpečné a pohodlné pro používání Úhel ostří je při výrobě každého nože kontrolován pomocí laseru, čímž je zaručena kvalita Nože jsou obzvláště ostré a mají dlouhou životnost Punc exkluzivity jim navíc dodává laserem vytvořené logo společnosti na patě rukojeti Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J A Henckels Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám Lze ji mýt v myčce nádobí Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy Na patě rukojeti je nerezováaplikace s logem značky ZWILLING Nůž tak získává viditelné označení exkluzivity a spolehlivosti Promyšlenost designu nožů TWIN® Four Star II oceníte nejlépe ve chvíli, kdy zjistíte, že aplikace také pomáhá dokonalému vyvážení nože Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit Pro broušení nožů ze série TWIN® Four Star II můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J A Henckels v Německu V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze
Další produkty od výrobce ZWILLING
Další produkty v kategorii Kuchyňské nože